2. a haladó...

Zeneház - a haladó Dejahu mintaoldal folyamatosan fejlődhet; Az egyszerű megjelenésre épülve, könnyen kezelhetően, saját közzétételi, szerkesztési, bővítési lehetőséget ad a tartalomkezelő rendszert használó csomag haladóknak.

"Hallottam már arról, hogy pillanatok alatt, vesződség nélkül is meg lehet jelenni az Interneten. Közlendőim, újdonságaim vannak üzletemmel, munkámmal kapcsolatban. Meg tudom írni, amit gondolok, fel tudom tenni, amit meg akarok mutatni. Idővel talán megtanulom a beállításokat, de jó ha van, aki rendszeresen segít, ha kell. Saját, választott nevem van az e-mail címemben."

haladó részletek

ajánlott haladó tartalom

 • "Címlap"
  Fénykép, szöveg
 • "Bemutatkozás" oldal
  Fénykép, termék/tevékenység/cv információ
 • "Céginformáció" oldal
  hivatalos cég/vállalkozás/művészeti adatok
 • Elérhetőség (térkép)
 • Galéria (referenciák)
 • Kapcsolati oldal

haladó magyarázat... adatok, árak

Web/E-mail tárhely mérete

A honlap adatállománya egy internetes szerveren (tárhelyen) tárolható. Mintha kirakatot bérelnénk a termékeinknek, azok nagysága határozza meg, hogy mekkora helyre van szükség. Egy szöveges, egyszerű kivitelezésű honlap pár képpel és egy hozzá tartozó e-mail postafiókkal nem foglal több helyet, mint mennyi egy CD lemezre elfér. Minél bonyolultabb a honlap, minél több funkciót kell ellátnia, esetleg rengeteg képet és videót szeretnénk feltölteni rá, annál nagyobb tárhelyre van szükség. Igényei leírása után segítünk megtalálni a megfelelő méretű tárhelyet. A tárhelyek díja éves díjként értendő.

500 MB

Domain regisztráció (.hu, .com, .net, .org, .info, .eu
vagy .biz)

Az az egyedi név, amellyel honlapunkat azonosítani lehet az interneten, pl: azenhonlapom.hu. Két részből áll, egy tetszőleges szóból, vagy szókapcsolatból (pl: azenhonlapom) és egy végződésből (pl: .hu vagy .com). Mivel egyedi azonosítókról van szó, ezért új honlap-névként csak még nem létező nevet lehet regisztrálni. A név foglaltságát
itt ellenőrizheti.
Honlapnév választással kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal. A honlapcím regisztrációjának díja éves díjként értendő.

1

E-mail címek száma

A honlapcímhez emailcímet is kapcsolhatunk akarmi@azenhonlapom.hu formátumban.

1 db

Levelezés webmail elérhetőség

A honlapcímhez kapcsolt e-mail postafiókot az Interneten keresztül bárhonnan megnézhetjük, küldhetünk és fogadhatunk leveleket hasonló felületen, mint amilyen pl: a freemail vagy a yahoo. A levelek letölthetők, használhatunk Thunderbird, vagy Outlook levelezőt is.

van

Kinézet, design

A honlap kinézetét sablonokból lehet kiválasztani, amik már a
menüpontok elrendezését, a színeket és a betűtípusokat is tartalmazzák.
A választható sablonokat itt lehet megtekinteni:

Két alapsablon, telepítéskor:
http://wordpress.org/extend/themes/classic
http://wordpress.org/extend/themes/default
Továbbiak:
http://wordpress.org/extend/themes/whitehouse
http://wordpress.org/extend/themes/minimalistic
http://wordpress.org/extend/themes/profile/yadayadade
http://wordpress.org/extend/themes/overdose40
http://wordpress.org/extend/themes/lightword
http://wordpress.org/extend/themes/profile/yadayadade
Különlegesebbek:
cordobo-green-park-2
suffusion
http://wordpress.org/extend/themes/multi-color

sablonokból lehet választani

többnyelvűség

A honlap idegen nyelven is olvasható, a menüpontok és funkciók szövege angol és német nyelven azonnal elérhető lehet (a honlap tartalmának fordítását a Megrendelő biztosítja).

van

Példaoldal(ak)

A "yadayada-minimalismus" nevű sablon változtatás nélküli felhasználásával készült honlap, melyet egyelőre a Dejahu Kft. működtet zenészek számára, egyszerű publikálási lehetőség biztosítása végett.
http://zenehaz.hu

Csomagár

telepítés és 1 éves fenntartás - indulóár
A csomag ára tartalmazza a tárhely 1 éves díját, a honlapcím regisztrációjának és fenntartásának 1 éves díját, valamint a honlap elkészítésének egyszeri díját. A honlapra felkerülő 1-1 fajta anyagot (szöveget, képeket) a Megrendelő biztosítja.

59600 Ft+ÁFA*

Éves fenntartás a 2. évtől

Az éves fenntartási díj tartalmazza a tárhely 1 éves díját, a honlapcím 1 éves fenntartásának díját, valamint évi egyszeri frissítést, karbantartást, mely egyszerű esetben a tartalomnak a kezdetivel azonos mértékű, egyszeri bővítését jelentheti.

20000 Ft+ÁFA

További információk, extrák

Tartalomkezelő wordpress
PHP van
MySQL 1 db
oldalon
belüli keresés
van
keresőoptimalizálás van
hozzáférés
szerkesztéshez
van
Több
domain regisztrációja alternatív domainként
5000
Ft+ÁFA/év
Több
domain regisztrációja közös tárhelyhasználattal
10000
Ft+ÁFA/év
Tartalomkezelő-oktatás 8000
Ft/óra

*Csomagszerződés nélkül, azonos szerkezetű honlap létrehozásának díja is, de ilyen esetben az éves tárhely-használat díja külön tétel.