3. az ambiciózus...

Dermatim - a női szépség ambiciózus honlapja; Egyszerű megjelenésű, könnyen kezelhető, saját tartalom-közzétételi, szerkesztési lehetőségével, megnövelt tárhellyel, több levélcímmel rendelkező honlap-csomagunk szolgálja az Ön törekvő, ambiciózus vállalkozását.

"Vállalkozásom, üzletem arculatára igazított, tevékenységemre utaló megjelenést szeretnék az Interneten. Gyakran akarok új információkat megjeleníteni. Jó, ha ezt magam tehetem meg. Szeretnék munkámról írni és képeket közreadni róluk egyenként vagy külön galériába rendezve.
Fontos, hogy kis csapatom saját cégnévre utaló e-mail címekről levelezzen.. A finomságok beállításához jól jön a rendszeres webfejlesztői támogatás."

az ambíciózus részletei...

ajánlott ambiciózus tartalom

 • "Címlap"
  Fénykép, szöveg
 • "Bemutatkozás" oldal
  Fénykép, termék/tevékenység/cv információ
 • "Céginformáció" oldal
  hivatalos cég/vállalkozás/művészeti adatok
 • Elérhetőség (térkép)
 • Galéria (referenciák)
 • Kapcsolati oldal

Egyedi megjelenés: a választott sablonban (ha a sablon opciója) fejléckép, logo cseréje, a színvilág megváltoztatása.

az ambiciózus magyarázata ... adatok, árak

Web/E-mail tárhely mérete

A honlap adatállománya egy internetes szerveren (tárhelyen) tárolható. Az adatállomány, az igényelt levelezés határozza meg, hogy mekkora helyre van szükség. Több munkatárs levelezése, képek, esetleg videók, bonyolult a honlap, több funkcióval, nagyobb tárhelyet igényel. Ezek leírása után segítünk megtalálni a megfelelő méretű tárhelyet. A tárhelyek díja éves díjként értendő.

2 GB

Domain regisztráció (.hu, .com, .net, .org, .info, .eu
vagy .biz)

Az az egyedi név, amellyel honlapunkat azonosítani lehet az interneten, pl: azenhonlapom.hu. Két részből áll, egy tetszőleges szóból, vagy szókapcsolatból (pl: azenhonlapom) és egy végződésből (pl: .hu vagy .com). Mivel egyedi azonosítókról van szó, ezért új honlap-névként csak még nem létező nevet lehet regisztrálni. A foglaltságot az alábbi linken lehet ellenőrizni: http://www.domain.hu/domain/szabad-e/
Honlapnév választással kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal. A honlapcím regisztrációjának díja éves díjként értendő.

1

E-mail címek száma

A honlapcímhez emailcímet is kapcsolhatunk akarmi@azenhonlapom.hu formátumban.

50 db

Levelezés webmail elérhetőség

A honlapcímhez kapcsolt e-mail postafiókot az interneten keresztül bárhonnan megnézhetjük, küldhetünk és fogadhatunk leveleket hasonló felületen, mint amilyen pl: a freemail vagy a yahoo. A levelek letölthetők, használhatunk Thunderbird, vagy Outlook levelezőt is.

van

Kinézet, design

A honlap kinézetét sablonokból lehet kiválasztani, amik már a menüpontok elrendezését, a színeket és a betűtípusokat is tartalmazzák.
A választható sablonokat itt lehet megtekinteni:

Két alap, telepítéskor:
http://wordpress.org/extend/themes/classic
http://wordpress.org/extend/themes/default
Továbbiak:
http://wordpress.org/extend/themes/whitehouse
http://wordpress.org/extend/themes/minimalistic
http://wordpress.org/extend/themes/overdose40
http://wordpress.org/extend/themes/lightword
http://wordpress.org/extend/themes/multi-color
Extrák:
cordobo-green-park-2
suffusion

sablonokból lehet választani.
Extra:
a sablonokhoz hozzáadható fejléckép, logó, egyedi háttérkép

többnyelvűség

A honlap idegen nyelven is olvasható, a menüpontok és funkciók szövege angol és német nyelven azonnal elérhető lehet (a honlap tartalmának fordítását a Megrendelő biztosítja).

van

Példaoldal(ak)

A "multi-color" nevűitt megtekinthető sablon testreszabásával, a színvilág, a fejléc megváltoztatásával készült honlap egy ambiciózus ügyfelünk honlapja.
http://dermatim.hu

Csomagár

telepítés és 1 éves fenntartás - indulóár
A csomag ára tartalmazza a tárhely 1 éves díját, a honlapcím regisztrációjának és fenntartásának 1 éves díját, valamint a honlap elkészítésének egyszeri díját. A honlapra felkerülő 1-1 fajta tartalom anyagát (szöveget, képeket) a Megrendelő biztosítja.

79600 Ft+ÁFA*

Éves fenntartás a 2. évtől

Az éves fenntartási díj tartalmazza a tárhely 1 éves díját, a honlapcím 1 éves fenntartásának díját, valamint évi egyszeri frissítést, karbantartást.

35000 Ft+ÁFA

További információk, extrák

Tartalomkezelő wordpress
PHP van
MySQL 1 db
oldalon belüli keresés van
keresőoptimalizálás van
hozzáférés szerkesztéshez ISP+CMS
Több domain regisztrációja alternatív domainként 5000
Ft+ÁFA/év
Több domain regisztrációja közös tárhelyhasználattal 10000
Ft+ÁFA/év
Tartalomkezelő-oktatás 8000
Ft/óra

*Csomagszerződés nélkül azonos szerkezetű honlap létrehozásának díja is, de ilyen esetben az éves tárhely-használat díja külön tétel.