egyszerű részletek...

A képen az egyszerű honlapcsomagnk minta, illetve teszt-honlapja látható, kattintással nagyítható, böngészhető . Ezen tudjuk bemutatni Önnek, hogyan tesszük ki a bemutatkozását, az elérhetőségét, írásait, képeit - ajánlatunk szerint azonnal, egyszerűen - az Internetre.
az egyszerű Dejahu mintaoldal;

ajánlott tartalom

 • "Címlap"
  Fénykép, szöveg
 • "Bemutatkozás" oldal
  Fénykép, termék/tevékenység/cv információ (referenciák)
 • "Céginformáció" oldal
  hivatalos cég/vállalkozás/művészeti adatok
 • Elérhetőség (térkép)
 • Kapcsolati oldal

egyszerű magyarázat... adatok

Web/E-mail tárhely mérete

A honlapnak szüksége van egy internetes tárhelyre, ahol a rajta található adatállomány tárolható. Mintha kirakatot bérelnénk a termékeinknek, azok nagysága határozza meg, hogy mekkora helyre van szükség. Egy szöveges, egyszerű kivitelezésű honlap pár képpel és egy hozzá tartozó email postafiókkal nem foglal több helyet, mint mennyi egy CD lemezre elfér. Minél bonyolultabb a honlap, minél több funkciót kell ellátnia, esetleg rengeteg képet és videót szeretnénk feltölteni rá, annál nagyobb tárhelyre van szükség. Igényei leírása után segítünk megtalálni a megfelelő méretű tárhelyet. A tárhelyek díja éves díjként értendő.

500 MB

Domain regisztráció (.hu, .com, .net, .org, .info, .eu
vagy .biz)

Az az egyedi név, amellyel honlapunkat azonosítani lehet az interneten, pl: azenhonlapom.hu. Két részből áll, egy tetszőleges szóból, vagy szókapcsolatból (pl: azenhonlapom) és egy végződésből (pl: .hu vagy .com). Mivel egyedi azonosítókról van szó, ezért új honlap-névként csak még nem létező nevet lehet regisztrálni. A foglaltságot az alábbi linken lehet ellenőrizni: http://www.domain.hu/domain/szabad-e/
Honlapnév választással kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal. A honlapcím regisztrációjának díja éves díjként értendő.

1

E-mail címek száma

A honlapcímhez emailcímet is kapcsolhatunk akarmi@azenhonlapom.hu formátumban.

1 db

Levelezés webmail elérhetőség

A honlapcímhez kapcsolt email postafiókot az Interneten keresztül bárhonnan megnézhetjük, küldhetünk és fogadhatunk leveleket hasonló felületen, mint amilyen pl: a freemail vagy a yahoo. A levelek letölthetők, használhatunk Thunderbird, vagy Outlook levelezőt is.

van

Kinézet, design

A honlap kinézetét sablonokból lehet kiválasztani, amik már a menüpontok elrendezését, a színeket és a betűtípusokat is tartalmazzák.
A választható sablonokat itt lehet megtekinteni:

Két alapsablon, telepítéskor:
http://wordpress.org/extend/themes/classic
http://wordpress.org/extend/themes/default
Továbbiak:
http://wordpress.org/extend/themes/whitehouse
http://wordpress.org/extend/themes/minimalistic
http://wordpress.org/extend/themes/overdose40
http://wordpress.org/extend/themes/lightword
http://wordpress.org/extend/themes/green-grass

sablonokból lehet választani

többnyelvűség

A honlap idegen nyelven is feltölthető, a menüpontok és funkciók szövege angol és német nyelven azonnal elérhető lehet (a honlap tartalmának fordítását a Megrendelő biztosítja).

nem

Példaoldal(ak)

A http://pavakor.hu az egyik "egyszerrű" sablon változtatás nélküli felhasználásával készült honlap, de csak egy-egy tartalom kerül fel az ajánlat szerint, a karbantartást, bővítést mi végezzük.

csomagár

telepítés és 1 éves fenntartás - indulóár
A csomag ára tartalmazza a tárhely 1 éves díját, a honlapcím regisztrációjának és fenntartásának 1 éves díját, valamint a honlap elkészítésének egyszeri díját. A honlapra felkerülő anyagot (szöveget, képeket) a Megrendelő biztosítja.

39600 Ft+ÁFA

éves fenntartás a 2. évtől

Az éves fenntartási díj tartalmazza a tárhely 1 éves díját, a honlapcím 1 éves fenntartásának díját, valamint évi egyszeri frissítést, karbantartást, mely egyszerű esetben a tartalomnak a kezdetivel azonos mértékű, egyszeri bővítését jelentheti.

20000 Ft+ÁFA

TECHNIKAI
INFORMÁCIÓK

Tartalomkezelő wordpress
PHP van
MySQL 1 db
oldalon belüli keresés van
keresőoptimalizálás van
hozzáférés szerkesztéshez nincs
Több domain regisztrációja alternatív domainként 5000
Ft+ÁFA/év
Több domain regisztrációja közös tárhelyhasználattal 10000
Ft+ÁFA/év
Tartalomkezelő-oktatás 8000
Ft/óra