Honlap - azonnal!

Kellene honlap - azonnal!

Mit tegyek?

A piros lista elemeire kattintva a csomagok leírásaihoz jut, s kiválaszthatja, hogy melyik áll legközelebb az elképzeléseihez, véleményéhez! A csomagok adatait (árait) az egyes írások alatti, a részletekre utaló további linkre kattintva találhatja meg.

Az itteni listához a böngésző "Vissza" gombjával is visszaléphet, azonban írások közötti navigációt az oldalak legörgetésével (az alján) elérhető kattintható címek (linkek) segítik. Az egyes írásokról a "Fel" opcióval az előző szintre juthat vissza. Végső megoldás: a "Címlap" menüpontra vagy a DEJAHU logóra kattintva újrakezdeni a kályhától.

Ha elhatározása megszületett, valamelyik csomagunk megnyerte a tetszését, jelzést kérünk a Kapcsolat menüpontban!

Amíg válaszolunk...

 • Találjon ki magának a tevékenységére, nevére (cégnevére) utaló valamilyen domain-nevet!
  Hogy a kiválasztott név szabad-e, használható-e
  itt ellenőrizheti.
 • Ha a kiválasztás sikerült, belevághat a név regisztrálásába is az
  ide kattintva elérhető igénylőlapon.
  A kitöltés elhibázása, újrakezdése nem jár semmilyen következménnyel, kötelezettséggel, mivel a regisztráció csak a letöltött, kinyomtatott, aláírt igénylőlappal (melyet nekünk el kell juttatni) indul el.
 • Össze kell gyűjtenie - a minták, vagy a csomagleírások alapján - a megjeleníteni kívánt adatokat, tartalmakat, mit s hogyan szeretne. (S megadni pl. a kívánt e-mail címet.)

Ha elhatározása megszületett, valamelyik csomagunk megnyerte a tetszését, vagy bármely lépésben segítségre van szüksége, kérjük, írjon nekünk a Kapcsolat menüpontban, ahol a gyors válasz érdekében a "Kategóriák" közül válassza, a "honlapépítés, webfejlesztés"-t