Honlapépítési ajánlatunk

in

A DRUPAL tartalomkezelő rendszer használata szinte alapértelmezettnek tekinthető a DEJAHU honlap-fejlesztéseknél. A "mindenre rávehető tartalomkezelő" a DRUPAL jelmondata, melyet mi minden ajánlatunkban azzal toldunk meg, hogy "egy tartalom azonnali megjelenítése a honlapon nem bonyolultabb, mint egy e-mail megírása!"

A DRUPAL nyílt forrású, szabad szoftver, bárki letöltheti az éppen aktuális verziót az Internetről. Nem lehetetlen, hogy az Ön cégénél egy informatikai affinitású munkatárs megtanul vele honlapot szerkeszteni 3-4 hét alatt. Miért kell akkor mégis webfejlesztő, honlapszerkesztő, honlapkészítő cég? Mert webfejlesztő már tudja... Ön nem a tartalomkezelő rendszerért fizet, hanem ezért tudásért, s munkatársa a saját munkaterületén sokkal nagyobb értéket hoz létre az alatt az idő alatt, amíg a honlapépítéssel vesződne, mint amennyit nekünk fizet... Azt persze nem hihetjük, hogy nem kell rá időt fordítani, hiszen a keretet ugyan mi megadjuk, felépítjük, de a honlap tartalmát elő kell készíteni, az egyedi igényeket meg kell beszélni. De előfordulhat, hogy papíralapú katalógusok anyaga a megfelelő tapasztalattal rendelkező honlapszerkesztő számára elegendő egy induló honlap elkészítéséhez..

Tehát mi főleg ilyen DRUPAL, dinamikusnak is nevezett honlapot ajánlunk, amelyen van egy - az ügyfélnek tetsző - megterveztetett vagy meglévőkből kiválasztott arculat, és különféle tartalomtípusokba a már említett (egy e-mail megírásánál nem bonyolultabb módon) lehet tartalmakat feltölteni.
Pl. a CANDELA weboldal "Munkáink" menüpontja alá 'vagy húszféle tartalomtípust/elrendezést lehet feltölteni. A "Partnerek", a "Katalógusok" vagy "Szaküzlet" oldalak ugyanúgy fejleszthetők. Kép-feltöltés, link beírás, szöveg bemásolás (3 nyelven!).

A "minimál"-website-jaink a Magyar Nevelők és Tanárok Egyesülete (MANTE) oldal és Független Energia Tanácsadó Mérnök Iroda oldala. A NAMI - Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskola - honlapot pl. a zenetanár-igazgatóhelyettes gondozza, teszi ki a híreket, értesítéseket, a munkatársak írták a saját bemutatkozást. És mindenfelé keresztbe működik: tanárnál rákattintunk, jön az összes saját írása, vagy "segítség" címkére, és az összes segítség stb.
Általában: a minimális működés a tartalmak csoportosítása (tartalom) kategóriák (jelölők, címkék - éppen melyik rendszer hogy nevezi), vagy a kategóriák szótárakba gyűjtése alapján. Működő kategorizálásra példa a Gimnáziumok Országos Szövetségének (GOSZ) oldala, lévén azon elegendő mennyiségű tartalom, melyeket a korábbi site-ról emeltek át.

Alapmodul a kapcsolatfelvétel és a fórum, mely utóbbi beállítása rengeteg lehetőséget rejt közösségi oldalak számára.

Cégek számára szükség lehet űrlapok beépítésére, melyekkel akár a megrendelések automatikus feladására is lehetőség adódik. Különösen grafikai cégek számára ajánlott. A megrendelésről a cég e-mailt kap, a feltöltött file-ok linkjével, nem kell ftp-elérésen válogatni.