Webfejlesztés

Honlap - azonnal!

Kellene honlap - azonnal!

Mit tegyek?

Listánk elemeire kattintva csomagjainkról további információkhoz juthat. Kiválaszthatja, hogy melyik áll legközelebb az elképzeléseihez, véleményéhez! A csomagok adatait (árait) az egyes írások alatti, a részletekre utaló további linkre kattintva találhatja meg.

Az itteni listához a böngésző "Vissza" gombjával is visszaléphet, azonban írások közötti navigációt az oldalak legörgetésével (az alján) elérhető kattintható címek (linkek) segítik. Az egyes írásokról a "Fel" opcióval az előző szintre juthat vissza. Végső megoldás: a "Címlap" menüpontra vagy a DEJAHU logóra kattintva újrakezdeni a kályhától. A teljes írás eléréséhez itt, a bal oldalon a"Tovább" szóra kattintson!

Internet - szerver - webhosting - honlap - webfejlesztés - honlapkészítés

Bevezetés

Honlapot akkor készítünk, ha megjeleníthető/megjelenítendő üzleti vagy személyes információnk van az együtt szerkesztett oldalakon közzétettektől kezdve (pl. wikipedia) a személyes exhibicionizmuson át (web 2.0 - blog) a vállalati-üzleti vagy nagy média portálokig.
Művészeti információkat az egyszerűség kedvéért most üzletinek tekintjük.

A Dejahu üdvözli Önt!

Cégünk 10 éves ipari tapasztalatra alapozva 2006 óta folytat web- és VPS hosting, IT tanácsadói-, és rendszerfelügyeleti tevékenységet.

A Dejahu Kft. a Canonical Marketplace-en jegyzett Ubuntu Support Provider, és az ODF Alliance tagja.

Közösségi tevékenységünk része a magyar Critical Mass mozgalom (és a bővebb kerékpáros mozgalom) webes hátterének biztosítása, valamint közösségi konferenciák támogatása.

Tartalom átvétel