Extra (opció) árlista

Céltudatos alaptelepítés részletezése

A választott sablonban az alaptelepítés:

 • "Címlap"
  Valóságos állandó tartalom (fénykép, szöveg), esetleg alkalmanként kiemelt írással, vagy csak - mondhatni - virtuális menüpont: látogatónak a kályha.
 • "Bemutatkozás" oldal
  Fénykép, termék/tevékenység/cv információ, 1 oldalnyi tartalom
 • Galéria (referenciák)
  Tartalomtípus szöveges ismertetéshez és galéria-szerü tartalomfeltöltéshez
 • "Céginformáció" oldal
  hivatalos cég/vállalkozás/művészeti adatok
 • Elérhetőség (térkép)
 • Kapcsolati oldal

Utóbbi tartalmak egyenként, vagy tetszőlegesen egymásba ágyazott menüpontként.

Extrák (opciók) árjegyzéke

A "Honlap-azonnal" céltudatos csomagjához készült, de értelemszerűen irányadó a többi csomagunk esetében
A fejlesztői óradíj: 11.000 Ft+ÁFA

Extra leírása fejlesztői óraszám

Opció 1.

Hozott/adott web-grafika, definiált színvilág, fejlécképek, animáció beállítása, (oldal-blokkok keretét, a kis ábrákat a sarkokban, az alap és benyomott gombok képét, az alap és látogatott linkek színét - mindent - meg kell határozni, a méretre alakított képeket adni stb. stb. Ez adott sablonban korlátozottan lehetséges, ezért egyedi grafikai tervhez többnyire egy univerzális sablonból (ZEN) kell kiindulni.

4 órától

Opció 2.

Általában minden egyszerűbb tartalom-típus programozása: egyrészről, hogy mi jelenjen meg, másrészt az adminisztráció kezelőfelülete (admin), ahol később az ügyfél által a tartalom feltölthető. 1 kép + 4 más beviteli mezőig (linkek, feltöltés, letöltés)
Olyan blokk kialakítása, amely pl. híreket, címeket gyűjt le kattintható linkké, külön menük blokkja bal oldalt vagy bejelentkezett felhasználókat, interakciókat jelenít meg, stb. Ehhez a szükséges egy szótár létrehozása (elvileg itt is egy-egy konkrét tartalom) bevitele.

3 óra

Opció 3.

A fentiekhez 1-1 megjelenítési feltétel csoport (view) beállítása, külön menüpont vagy más kimenet (pl. a blokk) számára

1 óra

Opció 4.

Osztott oldal, a tartalom felületén megjelenő választó fülekkel, melyek egyéb tartalmakat adnak fel. 1 készlet alaptartalom (írás; a többi, mint fent: tartalomtípus, view stb. hozzá egyenként, külön opció).

4 óra

Opció 5.

A honlap idegen nyelvekre is konfigurálása. A tartalmak, menüpontok és funkciók (pl. taxonómia, views) konfigurálása 1 adott plusz idegen nyelvre (német, angol, illetve európai latin betűs nyelvek). A kezelőfelület magyar vagy angol

4 óra

+1 további idegen nyelv

Egyeztetés alapján, magyar vagy angol kezelőfelülettel
Az idegen nyelvű tartalmaknak (szövegek, menüpontok, taxonómia szótár/kifejez) rendelkezésre kell állnia!

2 óra

Tartalomkezelő-oktatás

Az alapismeretek, tartalombevitel oktatása (Két óra mindenképpen kell. Kb 2-3 főig, mivel több személy esetén a begyakorlási idő nő.)
Magyar nyelven, Budapest 20 km-es körzetében.

8000
Ft/óra